İ Envy by Kiss Komple Takma Kirpik

İ Envy by Kiss / Komple Takma Kirpik

18:05


Özel günlerde takma kirpiklerin gücüne inananlardanım.Piyasada bir çok takma kirpik markası varken Kiss ; benim memnun kaldığım ve güvendiğim markalar arasındadır.




Yüzde yüz kaliteli insan saçından yapılmış olan Kiss i-Envy takma kirpik ince ve uyumlu dokusu ile her gün veya özel günlerde kullanım için idealdir. Son derece hafif dokusundan dolayı göz kapağında ağırlık hissi yaratmaz. Gerçek kirpiklerden tek farkı ise sadece uzunluğu ve dolgunluğu! i-Envy; özel proteinli yapıştırıcısı ile kirpik diplerine bakım yapar, kolayca takılıp çıkartılır ve mevcut kirpiklerinize zarar vermez.Tek hareketle profesyonel makyaj efekti yaratmak; i-Envy ile 5 dakika!

Kullanım şekli: Bir cımbız yardımıyla kirpiği kutudan çıkartın. Gerekli gördüğünüz takdirde kirpikleri yanlarından keserek göz şekline göre kısaltabilirsiniz. Kirpiğin dip kısmını hizalayarak yapıştırıcıyı sürün ve doğal kirpiklerinizin diplerini hizalayarak yapıştırın. Maskara sürmeden önce 5 dakika bekleyin. 

Kirpikleri çıkartma: Gözünüzün dış kısmından başlayarak kirpikleri yavaşça çekerek çıkartın. Kirpik üzerinde kalan yapıştırıcıyı temizleyerek sonraki kullanımlar için kirpiği tekrar kutusunu yerleştirin. 



Özellikle #16bloggerla2016 etkinliğinde kullandığım takma kirpiğimi çok sevdim.Sadece yapıştırıcı olarak Duo markasını kullanmanızı tavsiye ederim. malesef kendi yapıştırıcıları bu konuda pek başarılı olamıyor.Fiyatı ortalama 25-30 tl civarında satılıyor.

Benzer Yazılar

2 yorum

  1. Tamamen insan saçından olması çok güzelmiş,denk gelirsem mutlaka almak isterim..Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Yeni yıla girerken kullanmak istedim ama o kadar beceriksizim ki, sağ kirpiklerin iç tarafını yapıştırmayı beceremedim. Çok uğraştım çok:))

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook