Orcapelli

Orcapelli Saç - Sakal Bakım Yağı

06:30



Saçlarıma verdiğim önem cilt bakımıma verdiğim önemle yarışır.Eskiden beri takip ediyorsanız bir dönem saç kelleşmesi sorunu yaşamıştım.O zamandan bu zamana daha da bir dikkatliyim. İçten destek sağlanması gerektiği gibi dıştan da bakım yağlarının gücüne inanan ve yaşayanlardanım.
Piyasaya yeni çıkan ve sık sık karşılaştığım Orcapelli yağını denemesem olmazdı. Beni hem ambalajıyla hem de içeriğiyle kendine çekti. Bu arada sağolsun Evdeki Madam imdadıma yetişerek  nasıl okunduğunu söyledi. (Orkapey ) 
Setin içinde gelen yağ mantar tıpasıyla ve cam şişesiyle ambalajdan güzel bir puan alıyor.(Çünkü doğaya geri dönüşümü sağlanabiliyor ) . Ayrıca  yağ ile birlikte 1 adet  2cc pastör pipet ve 2 adet elyaf bone geliyor.



İçinde  soğuk pres yardımıyla elde edilen 13 farklı yağ barındırdığı gibi , hiçbir hayvansal ürün , koruyucu , renklendirici ve kıvam arttırıcı barındırmıyor.

Ürünü 4 hafta boyunca düzenli kullandım.Kokusundan başlarsak çok güzel koktuğunu söyleyemem keskin bir kokusu var ama bu zaten olması gereken şey.

Kullandığım süreç içerisinde saçlarıma verdiği parlaklık ve minik saçlar çıkartması beni çok sevindirdi.Benim saç dökülmem çok fazla olmadığı için bu konuda bana bir eksisi olmadı. Severek ve faydasını gördüğüm bu ürünü gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Zaman zaman kampanyalar yapan Orcapelli 'yi sitesinden satın alabilirsiniz. Ayrıca bu ürün erkeklerde sakal çıkartmasında da fayda sağlıyormuş.

Benzer Yazılar

2 yorum

  1. Merhaba canım ağır baharat kokusuna rağmen Bende kullanıyorum ve gerçekten çok etkisini gördüm saç dökülmemi durdurdu diyebilirim:)

    YanıtlaSil
  2. eğer ismi İtalyanca ise orkapelli okunur, merak ettim bu yağı

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook