#sedaile8mart8blogger

#sedaile8mart8blogger

22:57


Herkese Merhaba;
Ülkemizde yaşananlar ve benim bu süreçte geçirdiğim zor günleri geride bırakıp tekrar bloğuma yazma isteğini yakaladım. 6 Mart'ta Sevgili Ojecanavarı yani  Seda'mın düzenlediği , Ankara'nın güzel manzaralı kış bahçesinde yer veren Ramada Otel'de  #sedaile8mart8blogger etkinliğindeydim. Öncelikle verdiği emeklerden dolayı ve bizi harika ağırladığı için ona çoook teşekkür ediyorum.Yakın zamanda etkinlik düzenleyen biri olarak inanın bu işler dışarıdan hiç göründüğü kadar kolay değil.


Ramada Otel'in  Kış Bahçesi'ne girdiğimde  bizim için hazırlanmış sunumlar  tabi ki gözümden de midemden de kaçmadı :) Özellikle karamelli tart'ı ben bitirdim onu da burdan itiraf edeyim istedim.


Bir evin salonundaymışız gibi hissettiğim bu özenli masada bizi bekleyen  Tatlimo sepeti ve daha öncesinden severek yediğim MrandMrspopcom 'lar hemen bana göz kırptı.


Masa'daki payetli runner inanılmaz şıktı.Kendim içinde daha önce alışveriş yaptığım için Pink Deco 'yu gönül rahatlığı ile önerebilirim.Hatta zaman zaman kampanya yapıyor bilginiz olsun.


Gülümser'in Tatlı Tuzlu Dünyası'nın hazırladığı cupcake ve kurabiyeler hem görüntü açısından hem de lezzet açısından çok güzellerdi. Sayfanın alt kısımlarına doğru bol bol karelerini görüceksiniz.


Masa kartımızın şıklığı Gırla Tasarım ' a aitti.


Sevgili Seda açılış konuşması yaparak,  özellikle günün anlamına uygun meme kanserine dikkat çekmek için bize pembe kurdelalar dağıttı.


Daha sonra Farmona yetkilisi Ahsen Hanım ;  yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber  sıkılaştırıcı jel , güneş kremi ve hassas ciltler için olan ürünleri hakkında kısa bilgiler verdi.Her sorumuza içtenlikle , bıkmadan cevapladı.


Mühürce 'nin etkinliğe özel baskılı kağıtları masamızın süsüydü.




Otelimiz süpriz olarak bize yaş pasta hazırlamıştı.O dakikaları hiç unutmayacağım.Gülmekten doğru düzgün fotoğraf çekinememişiz bile.


Güzelruhlukadinlar bloğunun adı gibi güzel olan Mehtap'ımız her birimize tek tek emek verip Meme Kanser'ini tanımak ve bilinçlendirmek adına bilgi kitapçığı yapmış.Ellerine sağlık.



 Kuzum Anilissima'm ve arkasında  Ladyoflochaber bloğun güzel sahibi Asude ve benim tatlı cadı arkadaşım Gırla Fikir vee taa İzmir'ler den gelen  Melodi'miz vee kuzum Mehtap 'ın arkasında  ben veeee benim Mamontenka'm



Sırf kuzum güzel diye bu fotoğrafı koydum.


Blogger çete üyeleri  sağımda Güllü solumda Memati




Aaa Mamom'la çok şaşırdık  biz..




Mehtap'ım ve beeen



Veee bizimle birlikte olaan 58 sponsor'un yazısı yakın zamanda gelicek.
























Benzer Yazılar

1 yorum

  1. Bundan sonraki hayatımda ,Blog olsun ya da olmasın yeri apayrı kalacak insanlardan birisin. İyi ki geldin renk kattın <3 Seviyorum seni Neslişimm :))

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook