Ankara Cilt Bakımı

Forlle'd ürünleriyle Bilest Polikliniğin'de Cilt Bakımı

06:00



Üst üste yaşadığım sağlık sorunları , bunlardan dolayı cildime bakamamam derken birde üst üste ağır makyaj yaptığımdan dolayı cildim fena halde tepki verdi.Hal böyleyken hem bana nerede cilt bakımı yaptırabilirim sorusuna cevap verebilmek hem de cildimin adam akıllı bir bakım görmesi için sevgili Aylin'in  tavsiyesiyle Forlled ürünleri kullanan   Bilkent Estetik yoluna düştüm.Bu süreçte bana sevgili Nilgün Hanım hem ürünler hakkında hem de merkez hakkında çok yardımcı oldu.


Kapıdan girerken gözüme ilk çarpan ameliyatsız göz kapağı estetiği oldu.Zaten bu konuda uzun zamandır arayış içersindeyim.Ve çok güzel bilgiler aldım.


Ayrıca adını duyduğum ama Ankara'da yapan yer olmadığını sandığım ameliyatsız yüz germe Titan işlemide burada mevcutmuş.



Kliniğe girer girmez içiniz açılıyor.Ki bence de olması gereken bu.



Uygulamamı yapan Estetsiyen  Merih Hanım bana Nobel ödüllü Forlled ürünlerinden bahsetti . Anlıcağımız dilden bahsedersek mikromolekürlü hyaluronik asitleri cildin daha alt katmanına ileterek ,daha derin bir bakım yapıp ürünün maksimum seviyede verim almasını sağlıyor.Kısaca Forlle'd markasından bahsedicek olursak ;

Forlle’d Japonya’nın Hyaluronik asid içerikli lüks ve seçkin anti-aging cilt bakım ürünleridir. Forlle’d Laboratuvarında ultra düşük moleküler hyaluronik asit ve diğer düşük molekül maddeleri geliştirmek için küresel patentli üretim süreci tasarlanmıştır.
Seçkin klinikler ve güzellik merkezlerindekullanılmak üzere uzmanlara sunulmuştur.
Forlle’d teknolojisi Nobel Ödülü sahibi Koichi Tanaka ya aittir.
Tüm Forlle’d ürünleri düşük moleküler hyaluronik asit içeriğine sahiptir.
Alışılmış bir ürüne göre Forlle’d Küresel patentli düşük moleküllü Hyaluronik asid içeriği sayesinde cildin derinlerine nüfuz ederek rehidrasyonu sağlar ve cildi gençleştirir.
Her ürün, düşük moleküler bileşenleri (HA, platin, seramidler vb) içeren benzersiz bir formüle dayanmaktadır
Özel formülü sayesinde bileşenlerin eşsiz kombinasyonu mükemmel sonuçlar sağlar. 

 Özellikle ortaki a ile başlayan serum 'a bayıldım. .

 Biyo-stimülan etkiye sahip mikro elementler ile ipek proteini, bitkisel ekstreler ve vitaminler içeren çok değerli bir besleyici ve yapılandırıcı serumdur. Mikro elementler cildin metabolizmasına destek vererek yıpratıcı faktörlere karşı yeniden yapılanmasını, genç görümün bozulmadan yıllarca sağlıklı bir cilt ile devamını sağlar. Ayrıca, cildimizi güçlendirip, direncini artırarak, kırışıklık ve leke gibi yaşlanma belirtilerini azaltır.
Altın ve platin iyonları ile hem güçlü anti-oksidan hem de leke açıcı etkiler yapar. Biomembran, seramidler, hidrolize ipek ve yumurta zarı proteinleri cildin yeniden restore edilmesini, canlılık kazanarak gençleşmesini, kollajen ve elastin de cildin esnekliğinin artmasını sağlar. Derin ve doyurucu nemlendirmeyi mikro moleküler hyalüronik asit teknolojisine ek olarak, chitosan ve treholase ile yapar. Her cilt tipi için uygundur. Özellikle cildinde ton farkları olan ince, kuru ciltler için önerilir.

B ile başlayan Beta serum ise kaz ayakları ve dudak çizgileri için üretilmiş serum.



Merih Hanım Hyalogy P-Effect Clearance temizleyicisiyle cildi temizledi.Bu temizleyici cildin yüzeyine zarar vermeden siyah nokta ve komedonları temizleyip, gözenekleri küçültüyormuş.Böylelikle eski tip buhar verip , siyah nokta sıkıp işleminden daha sağlıklı bir işlem gerçekleşmiş oluyor.



Serumla yaptığı masaj cildimin kan dolaşımını arttırken , verdiği nem hissedilir derecedeydi.



Ozon maskesi ile ciltte sauna etkisi yaratıyor.


Cilt bakımından sonra çok yoğun olan ama bize değerli vaktinden biraz zaman ayıran Sevgili  Dr. Zilha Elma ile sohbet imkanı bulabildim.Özellikle ameliyatsız göz kapağı konusunda bilgi aldım.Bu konuda sanırım tekrar kendisiyle görüşeceğiz.Çok bilgili ve süper bir enerjisi var.


Hala etkisini gördüğüm cilt bakımımdan inanılmaz memnun kaldım.Bu yüzden gönül rahatlığı ile ürünlerle birlikte cilt bakımını tavsiye ediyorum. 









Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook