tarte

Tarte The Sculptor - Kontür Kalemi

07:00

Merhaba :)

Tarte aşığı olduğumu duymayan , bilmeyen kalmadı sanırım :) Tarte'nin yeni çıkardığı The Sculptor ( heykeltraş anlamına geliyor ) bir nevi yüzümüzde kontürleme işlemini kullanmak için çıkardığı bir ürün.




İçeriğinde Amazon kili, C ve E vitamini , Mineral pigmentler içeren bu kalem hayvanlar üzerinde deney yapmamasıyla  +1 olarak öne geçiyor.


Ve paraben , mineral yağ , gluten gibi maddeleri de barındırmıyor.


Kontürleme işlemi ; ideal yüz olarak kabul edilen oval yüze benzetmek için geri plana atmak istediğimiz bölgelere koyu tonlamalar yapmak demek. 
Krem yapıda olan bu kalemin tek renk gibi bir seçeneği olması dezavantaj. Kalem şeklinde olmasında dolayı uygulamanız daha rahat oluyor.


Görülmesi açısından hemencik bir resim çektim sizin için.Kesinlikle en sevdiğim ürün oldu hatta bu formatta aydınlatıcı - kontürleme kalemleri yapsalar makyajı hiç bilmeyen insanların bile rahatlıkla yapacağı düşüncesindeyim. Dağıtması çok kolay.İster süngerle ister fırçayla yapabilirsiniz.Ama elle yapıldığı zaman tam oturmadığını leke gibi kaldığını gözlemledim.En iyi sonucu  fırçayla aldım diyebilirim. Dediğim gibi tek ve en önemli dezavantajı renk seçeneği. Belki ilerde renk skalası oluştururlar. Bulduğunuz yerde kaçırmayın derim :)








Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook