kil maskesi

MoshosGarden Lavanta -Muskat Kil Maskesi

07:00

Merhaba :)

Cilt bakımının en sevdiğim kısmı sanırım maske olayı.Çünkü maske yaptığım zaman nedense türlü türlü şekillere sokarım kendimi ve eğlenirim.Cilt tipinize uygun doğru maskeyi kullandığınız zaman mutlaka güzel sonuçlar alırsınız.Kil maskesi denilince akla hemen yağlı ciltler  gelir .Halbuki tam 6 farklı çeşit kil olduğunu  ve cilt tiplerine göre kullanımlarının değiştinin biliyormuydunuz ?



Moshos Garden Lavanta ve Muskat Kil maskeside %100 doğal bir kil maskesi.


İçeriğinde kimyasal ham madde, sentetik parfüm,koruyucu , parapen,petrol türevleri gibi hiç bir madde barındırmırmıyor. Lavanta yağı ile ant-bakteriyel ve sakinleştirici özelliği sağlarken muskat yağı ile hoş bir koku kil ile harmanlanıp bize maske olarak sunulmuş.Yani diğer toz killerden çok farklı.


Özellikleri

• Sıcak tonda bir maskedir, hassas ciltlerde sıcaklık etkisi verebilir
• Ciltteki ölü ve yıpranmış hücreleri söker atar
• Problemli, sivilceli ve akneli bölgeleri dengeler
• Yüksek nemlendirme özellikleri ile cildi asla kurutmaz
• Cildi sakinleştirir, dengeler
• Cildi yumuşatır, ışıldamasına yardımcı olur




Yapılış şekli bir ölçü kil ve çok sulu olmucak kıvamda su katıp karıştırmak.Kulak memesi kıvamında olmasına gerek yok :):):):):) Temiz makse fırçasıyla yüzüme sürüp kurumasını beklşyorum yaklaşık 15-20 dakika içinde maske kuruyor.






Maskenin sevdiğim kısmı kapağını açtığınızda çok güzel kokması ve ciltten arındırdıktan sonraki verdiği temizlik hissi.Özellikle cildi direk kurutmadan tam kıvamında nem sağlamasını sevdim.
Sevmediğim özellikleri ise kururken dökülme yapmaları.Bu yüzdendir sanırım bu tarz maskeleri pek sevmiyorum.Ayrıca temizlerken çok zorlanıyorsunuz bu yüzden direk banyo kısmında temizlemek daha çok kolayıma geldi.Bunun dışında da karmadan yağlıya dönük bir cildim olduğu için yaz aylarında değil de kış aylarında bana daha uygun olacağını düşünüyorum.








Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook