aynısefa yağı

Farmasi Dr C.Tuna Aynısefa Yağı Kremi

07:00

Merhaba :)

Aynı sefa yağının adını  daha önce yağlarla ilgili araştırma yaparken duymuştum.



Farmasi'de Aynı Sefa yağının şifasını keşfederek  bize yoğun krem kıvamında sunmuşlar.


Sarı yoğun kıvamda olan Aynı Sefa Yağı Kreminin kokusu çok güzel.İnternette Aynı Sefa yağının faydalarını şu şekilde buldum. '' Cilt bakımında yüksek Nemlendirici olarak kullanılır. Hassas ciltleri dengeleyici ve güçlendiricidir. Tahriş olan ciltlerde onarıcı etkiye sahiptir. Güneş ışınlarına karşı koruyucu ve cildi nemlendiricidir. Bunun dışında varis, egzama, sivilce, mantar, pişik, isilik ve döküntü gibi cilt problemlerinde destekleyici ve yardımcıdır.
Lokal deri problemlerinin dıştan tedavisinde kullanılan en önemli bitkilerdendir.

Sivilce, akne, yüzdeki kara lekelerin tedavisinde oldukça başarılıdır.

Sedef ve sulu sedef, Egzama tedavisinde destekleyici özelliğe sahiptir.

Mantar hastalıklarında özellikle kaşıntılı ayak mantarına karşı kullanıldığında 2 hafta gibi kısa bir sürede hastalığı yok eder. Alerjik ve bakteriyel cilt kaşıntılarında vücudun her bölgesinde güvenle kullanılır ve kaşıntıları yok eder. Enfeksiyondan veya yaradan kaynaklanan tüm yüzeysel iltihaplanmalara karşı güvenle kullanılabilir. Tüm yüzeysel yaralara, kanamalara, eziklere, yanıklara ve güneş yanığına karşı kullanılabilir. Ağrıyan her bölge, kas ağrısı, eklem ağrısı, bel ağrısı, boyun ağrısı, Varis ağrıları, kremle yapılan hafif masajlarla dindirilebilir.

Gerginlikler ve sertlikler sona erer. Çünkü Krem yüzeysel sertlikleri yumuşattığı gibi kasları da derinlemesine yumuşatır. Yeni veya eski tüm yaraların tedavisinde AYNISEFA kremi başarılıdır. Ayrıca ameliyat yaralarının gerginliğini alır ve sağlıklı biçimde kapanmasını sağlar.''



Bu tarz kremleri yüze uygulanmasını ben pek tavsiye etmiyorum ama yüz harici el, ayak, tırnaklara tavsiye ederim.Ben bu soğuk havaşarda ellerime kullandım.Bazen de ayağıma .Babamın ayağındaki yaralara sürdük gayet toparlama yaptı.




Benzer Yazılar

2 yorum

  1. Farmasi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Sevgiler güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  2. Farmasi Aynı sefa yağı kremi hamilelikte oluşan çatlakların giderilmesine yardımcı olur.

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook