anti aging krem

Cyrene Absolute Overnight Age-Resetting Expert Gece Kremi 30 ml

06:00


Cyrene markasına ait cilt rutinime eklenen son favorim Absolute Overnight Age-Resetting Expert gece kremi olmuştu.Yüzyüze tanıştığımız etkinlikte  hediye edilen bu kremi yaklaşık 2 aydır düzenli olarak kullandım.


CYRENE Absolute Overnight Age-Resetting Expert Night Moisturiser
Cyrene Absolute Overnight Age-Resetting Expert Night Moisturiser cildin doğal kendi kendini yenileme döngüsü ile mükemmel uyum sağlayarak gece boyunca cildimizin kendi kendini göz ile görülür şekilde yenilemesine ve tazelenmesine yardımcı olur. Antioksidanlar ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde serbest radikalleri nötralize eder ve hasar görmüş olan hücrelerin gece boyunca onarılmasına yardımcı olur.  Sabahları derinlemesine nemlenmiş, sağlıklı görünümü olan ve ipeksi bir cilt ile uyanmamızı sağlar.  Paraben, Yapay Esans, Etil Alkol ve boyar madde içermez. Hiç bir Cyrene ürünü hayvanlar üzerinde test edilmez. 
Cildimiz bedenimizin en büyük organıdır, bedenimiz gibi cildimizin de biyolojik saatleri vardır. Buna bilimsel olarak Kronobiyoloji ismi verilir ve bu konuda son zamanlarda birçok bilimsel çalışma yapılmıştır. Cildimiz gündüzleri normal görevlerini yerine getirir.
Bunlar: vücudumuzu olumsuz dış koşullardan korumak, serbest radikallerin vücudumuza saldırmasını önlemek, ter bezleri sayesinde vücut ısımızı dengelemek, cildimizdeki yağ dokusu vücudumuzu dıştan gelen darbelere karşı korur, oksijensiz solunum yapmak gibi birçok görevi vardır. Gündüzleri cildimiz bütün bu görevleri yerine getirmek için maksimum düzeyde çalışır, gece ise biz dinlenirken o da dinlenip kendini deşarj eder, kendini yeniler. Hücre yenilenmesinin en çok geceleri biz dinlenirken meydana geldiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Geceleri cildimize yardımcı olabilmek için çok iyi nemlendirici özelliği olan, antioksidanlar, anti enflamatuar ve anti iritan aktif maddeler ile yüklü ürünler kullanılması gerekir. CYRENE Absolute Overnight Age-Resetting Expert Night Moisturiserı tüm bu özellikler dikkate alarak geliştirilmiştir.



İçeriğinde defne yaprağı ekstresiyle bitki özlü olması cilde dolu dolu nem veriyor.Sabah uyandığınızda cildiniz nem'e doymuş oluyor.


Yoğun bir yapısı olan kremden çok az almanız yetiyor.Çok hafif  içeriğindeki ekstrenin kokusunu hissediyorsunuz.


Bu kremi özellikle yoğun makyaj yaptığım günlerde , fondöten altına uyguladığımda cildime çok güzel bir ışıltı sağladığını farkettim.Zaman zaman bu şekilde de kullandım.Herhangi bir alerjik , sivilcelenme gibi bir sorun yaşamadım. Bir daha alırmıyım ? Kesinlikle.






Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook