cilt bakımı

Dermalogica - Daily Microfoliant - Ölü Derileri Temizleyici Günlük Peeling

06:00




Dermalogica eczanelerde satılan ve oldukça eski fiyat olarak da gayet yüksek rakamlara sahip bir marka. Ergenlik dönemimde temizleyicisi kullanmış ve o zamanlar için gerçekten güzel sonuçlar almıştım.Hangi etkinlikte hediye edildiğini hatırlayamadığım  bu minik deneme boyunu geçtiğimiz  günlerde kullanıp bitirdim.

Ürün hakkında :
Tüm cilt durumları için hassas, günlük kullanıma uygun eksfoliasyon yapan toz. Pirinç bazlı toz formulü su ile temas ettiğinde aktive olur, mikro düzeyde eksfoliasyon sağlayarak birikimleri gideren rahatlatıcı Papain, Salisilik asit ve Prinç enzimleri ile daha yumuşak ve aydınlık bir cilt sağlar. Yeşil Çay, Ginkgo ve Kolloidal Yulafın rahatlatıcı karışımı ile cildi sakinleştirirken; Cilt Aydınlatıcı Kompleksimiz ile ciltte daha temiz ve taze bir his yaratır. Günlük kullanılacak kadar hassastır. Reçeteli medikal eksfoliasyon ürünleri kullananalara önerilmez. Suni renklendirici ve koku içermez.
  • Ölü deri hücrelerini giderir ve cilt tonunu düzenler. 
  • Daha aydınlık ve yumuşak bir cilt sağlar. 
  • Günlük kullanılacak kadar hassastır.

İçerik avcıları için


Normalde peeling haftada 1-2 kez uygulanırken bu peeling'in günlük kullanıma uygun olması ister istemez kafada soru işareti bırakıyor.Kesinlikle rahatlıkla günlük olarak uygulayabiliyorsunuz ; herhangi bir hassasiyet yaşamadım. Toz halindeki peeling suyla temas ettiğinde kremsi , ince bir kıvama dönüşüyor.Kullandığım süre boyunca güzel bir temizlik ve geçicide olsa bir aydınlık verdi.Sanırım tek eksi yönü 75gr'lık peeling'in 200 küsürlü fiyatlarda satılması.Açıkcası  cildimle ilgili bir sıkıntım olmadığı için benim için olsa da olur olmasa da olur bir ürün.



Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook